Hållbarhet hos Ivera Livslust

När det kommer till hållbar verksamhet använder vi lokalt producerade produkter där det går utan att ge avkall på den höga kvalitéten. 

Hållbara produkter med hög kvalitet

c/o Gerd massageoljor

Massageoljorna har bytts till lokalt producerade oljor från Jokkmokk. I vissa av oljorna används eteriska oljor från blåbär, lingon, hjortron och björklöv som är plockade i Lappland. 

Alla c/o Gerds produkter är ekologiska och veganska. Ivera Livslust är återförsäljare av dessa högkvalitativa produkter. Önskar du köpa några av c/o Gerds produkter? Skriv då till gerd@ivera.se.

Tallsåpa som tvättmedel

I massageverksamheten används en hel del lakan och handdukar och det föll sig naturligt att leta efter ett hållbart och närproducerat tvättmedel. 
 
Denna tallsåpa produceras i Sverige av restprodukter från skogsindustrin. Tallsåpan kan också med fördel användas som handtvål och    allrengöringsmedel.

Just woods butik finns i Gamla Linköping. Alla deras produkter är gjorda av trä. 

Xylocap liniment

Detta liniment är effektivt mot kraftiga muskelspänningar, doftfritt, värmande och långtidsverkande (ca 8-10 tim). 
Den verksamma subbstansen är en restprodukt från nordiskt skogsbruk. 

Ivera Livslust är återförsäljare av Xylocaps högkvalitativa liniment. Den finns som Xylocap Activ kräm 100 ml och Xylocap roll-on Strong 50 ml. Önskar du köpa ett liniment? Passa på när du tar din nästa massage eller skriv till gerd@ivera.se.

Hem

Kontakt

070-570 28 17       gerd@ivera.se    ivera.se